Секрети краси «Місіс Європа 2020»: топ-5 б’юті-засобів з приголомшливим ефектом

Margy's Monte Carlo
Інна Бикова — косметолог з 10-річним досвідом та віднедавна переможниця у номінації «Mrs. Europe 2020» — розповіла Viva! про власні секрети догляду за обличчям. Чим користується красуня та що використовує в роботі?

«Мені подобається дарувати людям молодість!»

Інна Бикова (@bykova4426) ще в юності переїхала до Києва здобувати освіту за фахом провізора-косметолога. Відтоді й розпочалася її кар’єра та шлях до успіху. Зараз вона власниця салону краси, косметолог з 10-річним стажем та тренер відомого бренду швейцарської елітної космецевтики лабораторії Margy's.

У своїх інтерв’ю Інна зазначає, що вважає кожну жінку по-своєму вродливою та лише підкреслює її природну красу. Зберігати власну молодість та допомагати своїм клієнтам їй сприяє широкий асортимент представленої продукції Margy's Monte Carlo, яка створюється в ексклюзивній лабораторії серед мальовничих швейцарських гір. Технології бренду розроблені таким чином, щоб забезпечувати гарантований омолоджувальний результат.

Для цього засновниця бренду Марджі Ломбарді, відома в світі своїми унікальними техніками масажу обличчя, використовує стовбурові клітини, отримані з рідкісного швейцарського яблука. Таке поєднання ексклюзивних технологій та унікального складу продукції виокремлює бренд серед інших.

Застосовуючи нові спеціально розроблені методики, Марджі стала лідером у сфері біоміметичної косметології. Сьогодні її бренд — символ якості та престижу на світовому ринку, а відтепер він представлений і набуває популярності серед українських косметологів та їхніх клієнтів.

Тренер бренду, Інна, переконана, що, використовуючи лише якісні та перевірені засоби, гарантовано отримає запланований результат. Косметолог вважає, що саме індивідуальний підхід до кожного клієнта забезпечує успіх в її роботі. Саме тому віддає перевагу продукції Margy's й використовує всі три лінійки бренду: Anti-aging, Pour la vie і Prestige.

Комплексний підхід та унікальні компоненти, що націлені на вирішення головної проблеми своїх поціновувачів, виокремлюють та закохують у себе все більше клієнтів по всьому світу.

Детально вивчаючи склад кожного продукту, Інна виокремила для себе топ-5 фаворитів, які кожного дня допомагають їй підтримувати молодість та красу шкіри.

Серед них топ-1 — це зволожуючий скраб для обличчя та тіла. Поєднання гіалуронової кислоти, мигдальної олії та соєвого протеїну глибоко очищає та зволожує шкіру, надаючи їй сяйва. Екстракт солодки зменшує почервоніння, а екстракт листя мальви надає омолоджуючу дію. Скраб делікатно зволожує, заспокоює та очищає шкіру від впливу навколишнього середовища.

Ідеальний скраб для обличчя та тіла, 100 мл

Для володарок сухого типу шкіри Інна радить використовувати зволожувальний лосьйон №1. До його складу входить морський колаген, який утворює м'яку та еластичну невидиму плівку, тим самим утримуючи вологу й зберігаючи  еластичність і зволоженість шкіри. Від регулярного застосування цього лосьйону вирівнюється колір обличчя, зменшується глибина зморшок та сухість шкіри.

Зволожувальний лосьйон із морським колагеном (Лосьйон №1)

Для помітного сяйва обличчя тренер щодня використовує сироватку «Сяйво», в основу якої покладено екстракт рослинних стовбурових клітин. Високий концентрат стимулює клітинне оновлення шкіри, усуває недосконалості, освіжаючи та зволожуючи дерму. Вітамін В3 скорочує зморшки, вирівнює структуру шкіри та освітлює пігментні плями.

Сироватка «Сяйво» на основі рослинних стовбурових клітин, 30 мл

У дні, коли Інні потрібно відразу побачити результат, зволожити, очистити та покращити колір обличчя, на допомогу приходить мультифункціональна маска миттєвої дії. До багатого складу маски входить екстракти морських водоростей, що тонізують та сприяють покращенню текстури обличчя. Олія примули вечірньої освітлює колір шкіри, а каолін звужує пори та контролює роботу сальних залоз. Саме тому косметолог радить використовувати дану маску як ранковий догляд, аби пробудити шкіру та підготувати її до подальшого нанесення косметичних засобів.

Мультифункціональна маска миттєвої дії, 50 мл

5-й продукт, який на думку Інни є справжнім маст-хевом для здорової та молодої шкіри, — антивіковий крем потрійної дії. Компоненти націлені таким чином, щоб дарувати приголомшливий результат для зневодненої, виснаженої шкіри з ознаками старіння. Комплекс PREREGEN®PF нейтралізує дію вільних радикалів, працюючи таким чином на двох рівнях: захищаючи від шкідливого впливу зовнішніх факторів і зміцнюючи природній бар’єр. Біосахаридна смола робить шкіру більш ніжною і шовковистою. Утворюючи невидиму плівку, забезпечує збереження вологи на глибинному рівні. Властивості полісахариду мають більш тривалу дію, ніж гіалуронова кислота, тим самим забезпечуючи кращий ефект.

Антивіковий крем потрійної дії, 50 мл

Формула крему розроблена таким чином, що працює на глибинних шарах епідермісу, компоненти підтягують контур обличчя та уповільнюють процес старіння, стимулюючи оновлення клітин зсередини.

Аби зберегти молодість шкіри надовго, косметолог рекомендує дотримуватися щоденного домашнього догляду за шкірою обличчя. Після обов’язкового очищення Інна радить проводити тонізацію. Це забезпечить нормалізацію pH шкіри та покращить здатність впитувати наступні активнні компоненти. Наступний етап — крем, підібраний відповідно до типу шкіри. Останній крок: сонцезахисний крем. Інна радить для максимального захисту обирати влітку SPF 50+, а взимку буде достатньо SPF15.

Українська красуня та тренер Margy's Monte Carlo Інна Бикова наголошує на високій ефективності продукції бренду. Усі продукти гарантують тривале зволоження та відновлення структури епідермісу. Завдяки високій якості унікальних косметичних формул та рецептури, гарного результату можна досягти, використовуючи продукцію вдома. А з порадами косметолога — надовго зберегти свою молодість.

Офіційний представник в Україні @margys.ukraine

Меган Маркл и принц Гарри
Предыдущий материал

Меган Маркл і Гаррі на червоній доріжці. У чому дефілювала герцогиня на гала-вечорі у Нью-Йорку

Роузи Хантингтон-Уайтли
Следующий материал

Беременная Роузи Хантингтон-Уайтли снялась для глянца и трогательно обратилась к Джейсону Стэтхэму

Новости партнеров